foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Σας καλωσορίζουμε στο 1ο "Ιπποκράτειο" ΓΕΛ Κω!

1ο ΓΕΛ Κω

η ιστοσελίδα του Ιπποκρατείου Λυκείου Κω

Χρήστες online

8.png7.png9.png5.png9.png
Σήμερα15
Χτες23
Αυτή την εβδομάδα15
Αυτό το μήνα693
Συνολικά87959

Monday, 22 October 2018

 

 Προκήρυξη εκδρομής Γ' λυκείου 2017-18 στη Θεσσαλονίκη

(πατήστε εδώ για το αρχείο .pdf)

   

1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ  ΚΩ - «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Δ/νση:               Ιπποκράτους  36 – 85300  Κως

Πληροφορίες:   Γ. Χαρτοφίλης

Τηλ.:                22420 22025, 22420 24599

Φαξ:                  2242026098

e-mail:              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   

Κως, 22/12/2017

Αρ. Πρωτ.:  752

 
 
   

ΠΡΟΣ:    Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου

 

ΚΟΙΝ.:  Τουριστικά –Ταξιδιωτικά Γραφεία

              (μέσω της ιστοσελίδας της

                Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου)

 

 

 
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Η επιτροπή του 1ου Γενικού Λυκείου Κω – «Ιπποκράτειο», η αρμόδια για την πολυήμερη εκδρομή της Γ΄ Λυκείου, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την πραγματοποίηση εκδρομής με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για το χρονικό διάστημα από Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 έως Τρίτη 20 Μαρτίου 2018.

Στην εκδρομή, η οποία θα γίνει με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα συμμετέχουν περίπου 95 μαθητές και 5 συνοδοί καθηγητές και θα περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

 

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει:

 

1η μέρα:   Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Δείπνο. Βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης. Επίσκεψη στον Λευκό Πύργο. Βόλτα στο κέντρο της πόλης. Γεύμα στα Λαδάδικα. Μουσείο Κινηματογράφου ή escape room. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Βραδινή έξοδος. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.  Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο. Γεύμα. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Βραδινή έξοδος. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για ολοήμερη εκδρομή στη Βεργίνα (περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο) και στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας για φαγητό. Επίσκεψη στους καταρράκτες της Έδεσσας. Το απόγευμα επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Βραδινή έξοδος. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:   Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο Κέντρο ΝΟΗΣΙΣ. Στη συνέχεια μετακίνηση στο Εμπορικό Κέντρο ΚΟΣΜΟΣ για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Βραδινή έξοδος. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Μετακινήσεις από Κω προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Μετάβαση και επιστροφή αεροπορικώς. Μετακινήσεις από το αεροδρόμιο προς το Ξενοδοχείο και αντίστροφα με πούλμαν.

Εναλλακτικά, για την περίπτωση που τα αεροπορικά δρομολόγια δεν εξυπηρετούν τη μετακίνηση, είτε το κόστος είναι εξαιρετικά υψηλό, ζητείται προσφορά για μικτό τρόπο μετακίνησης με συνδυασμό πλοίου και αεροπλάνου.

Σε κάθε περίπτωση, τυχόν μετακινήσεις με πλοίο από Κω προς Πειραιά ή αντίστροφα θα γίνονται σε τετράκλινες καμπίνες για τους μαθητές και σε δίκλινες για τους συνοδούς καθηγητές.

Για όλες τις οδικές μετακινήσεις – περιηγήσεις  εντός και εκτός της Θεσσαλονίκης θα χρησιμοποιηθούν δύο υπερσύγχρονα – υπερυψωμένα κλιματιζόμενα τουριστικά λεωφορεία, για ταυτόχρονη μετακίνηση όλων των μαθητών. Τα λεωφορεία πρέπει να διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από τα ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κ.λπ.) καθώς και να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφαλείας, έμπειροι οδηγοί κ.λ.π).

Επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία, θα γίνει έλεγχος από την Τροχαία για την καταλληλότητα του λεωφορείου.

Τα λεωφορεία πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών και για τις βραδινές – νυχτερινές μετακινήσεις στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε όλες τις μετακινήσεις με λεωφορείο θα πρέπει να υπάρχει συνοδός από το γραφείο.

Αν χρειαστεί, προκειμένου να τηρηθεί το ωράριο εργασίας των οδηγών, θα πρέπει να υπάρχει και δεύτερος οδηγός για κάθε πούλμαν μετά το 12ωρο.

 

Διαμονή

Η διαμονή θα γίνει σε Ξενοδοχείο τουλάχιστον τριών αστέρων σε τρίκλινα, κατά προτίμηση, δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές και θα περιλαμβάνει πρωινό και ημιδιατροφή (γεύμα ή δείπνο, ανάλογα με το πρόγραμμα), κατά προτίμηση σε μπουφέ.

 

Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

Το πρακτορείο πρέπει να λειτουργεί νόμιμα και να κατέχει ειδικό σήμα του ΕΟΤ, που να του επιτρέπει τη διοργάνωση σχολικών εκδρομών.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

Πριν την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να προσκομιστεί φωτοαντίγραφο του σήματος. Σημειώνουμε ότι για όλα τα έγγραφα που ζητάμε θα γίνει επικοινωνία και έλεγχος σε συνεργασία με τον ΗΑΤΤΑ.

Ζητείται επίσης υποχρεωτικά Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επιπλέον πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού στο 100%.

Ζητείται επίσης ασφάλεια για την εκδρομή και επιστροφή των χρημάτων των μαθητών σε περίπτωση μη υλοποίησης της εκδρομής για λόγους ανωτέρας βίας (πχ. απεργίες κάποιου τύπου που επηρεάζουν τις μετακινήσεις, απαγόρευση μετακίνησης λόγω καιρού κλπ) καθώς και ασφάλεια αστικής ευθύνης για τους μαθητές και τους συνοδούς.

 

Το τελικό πρόγραμμα όπως αυτό θα περιλαμβάνεται στη σύμβαση θα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα, εκτός εάν, κατά τη διάρκεια της εκδρομής παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και ζητηθεί ή συμφωνηθεί κάποια τροποποίηση από τον αρχηγό της εκδρομής και τους συνοδούς καθηγητές.

 

Στην προσφορά θα πρέπει να παρουσιάζεται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένων όλων των προβλεπόμενων φόρων.

Σε περίπτωση που διαφέρει η τιμή ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών, αυτό θα πρέπει να εξηγείται αναλυτικά για διάφορες περιπτώσεις του αριθμού των συμμετεχόντων μαθητών.  

Στην προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνεται δωρεάν για τους 5 καθηγητές όλο το πακέτο της εκδρομής με διαμονή σε μονόκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο, καθώς και η μεταφορά των εκδρομέων από το σχολείο στο αεροδρόμιο στην αναχώρηση και από το αεροδρόμιο πίσω στο σχολείο, στην επιστροφή.

Στην τιμή της εκδρομής δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται το κόστος των εισιτηρίων στους διάφορους χώρους επίσκεψης (μουσεία κλπ).

Το τελικό και οριστικό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί με την υπογραφή της σύμβασης.

Στην προσφορά θα πρέπει να παρουσιάζεται ο τρόπος πληρωμής που ζητείται και οι ημερομηνίες στις οποίες θα πρέπει να δοθούν η προκαταβολή και οι δόσεις.

 

Προτείνεται να καταβληθεί το τελικό ποσό σε 4 δόσεις, ως εξής:

1η δόση: 30% με την υπογραφή της σύμβασης, μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018

2η δόση: 30%, μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2018

3η δόση: 30%  μέχρι την παραμονή της αναχώρησης από Κω

4η δόση: 10% μία μέρα μετά την επιστροφή στην Κω και υπό τον όρο ότι το γραφείο που θα επιλεγεί θα έχει εκπληρώσει στο ακέραιο το περιεχόμενο της προσφοράς του. Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

 

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη  δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. Επί πλέον στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η ηλεκτρονική μορφή τους για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Οι σχετικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο του Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Κω μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14.00, σε σφραγισμένους φακέλους που θα φέρουν εντύπως ή με σφραγίδα τα στοιχεία του γραφείου,

ή στη διεύθυνση:

1ο ΓΕΛ ΚΩ – «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» 

ΚΟΡΑΗ 4  

85300 ΚΩΣ

τηλ. 6947521394

και με την εμφανή ένδειξη «Προσφορά για την πολυήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ΄ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Κω, σχολικού έτους 2017-2018».

Μετά τη λήξη του χρόνου κατάθεσης των προσφορών δεν θα γίνει δεκτή καμία προσφορά.

Οι προσφορές που θα κατατεθούν, θα ανοιχθούν ενώπιον της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

Προκειμένου να διευκολυνθεί στην κρίση της και την τελική επιλογή η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών έχει δικαίωμα να ζητήσει διευκρινίσεις από το κάθε γραφείο, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα γίνουν δεκτές αντιπροσφορές μετά την αποσφράγιση των προσφορών.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή ή την παράδοση των προσφορών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για να απευθύνονται στον Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Κω κ. Χαρτοφίλη Γεώργιο (τηλ. 6947521394) και στους καθηγητές-μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης  κα Πατσού Αικατερίνη και κ. Γόνατο Γεώργιο στα  τηλέφωνα του σχολείου 2242022025 και 2242024599 από τις 14:00 έως τις 20:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες, καθώς επίσης και εγγράφως με FAX (2242026098) και  email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

 

      Η  Επιτροπή της εκδρομής

  1. Χαρτοφίλης Γεώργιος  - Διευθυντής 1ου ΓΕΛ Κω
  2. Πατσού Αικατερίνη– Καθηγήτρια Συνοδός
  3. Γόνατος Γεώργιος – Καθηγητής Συνοδός
  4. Τσάμπαλα Ευαγγελία – Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων – Εκπρόσωπος γονέων
  5. Αλεξούδης Κων/νος – Πρόεδρος 15μελούς - Εκπρόσωπος μαθητών

 

 

Copyright © 2018 - 1ο "Ιπποκράτειο" ΓΕΛ Κω - Rights Reserved.